Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu

WEB https://manisasehitomerhalisdemir.meb.k12.tr
Adres : Güzelyurt Mah. 19 Mayıs Bulvarı No2/C Yunusemre, MANİSA
VİZYON : Vizyonumuz Bireysel farklılıkları zenginlik olarak benimseyen, Atatürk İlke ve İnkılâpları ışığında topluma lider ve model olabilecek, Ulusal ve uluslar arası eğitim dünyasındaki kurum ve örgütlerle işbirliği yüksek, Kurumsal kültürü ve kimliği güçlü, Eğitimdeki tüm yeniliklere açık, Yeni modeller üreterek öncülük eden lider bir eğitim kurumu olarak ilerlemek.
MİSYON : Misyonumuz Yüksek teknoloji ve çağdaş eğitimin tabiatla iç içe bir ortamda verildiği; Yabancı dili en iyi şekilde kullanan Kendi kültürünü yaşayan ve yaşatan, aynı zamanda farklı kültürlerle etkileşim içinde olan Toplumsal ve evrensel değerlere sahip çıkan Bilimi, sanatı, kültürü ve sporu yaşamının bir parçası olarak benimseyen Pozitif düşünceye sahip, etkili iletişim kuran ve örnek insanlar yetiştiren Özgüveni olan ve sorumluluğunun bilincinde topluma faydalı bireylerin yetişebilecekleri okul ortamları hazırlar.
BAŞARILAR : -

Saatler : BAŞLAMA SAATİ 09:00 BİTİŞ SAATİ 15:30
Isınma : MERKEZİ SİSTEM DOĞALGAZ
Pansiyon : -
Servis : -
Ulaşım : HAT 3 nolu dolmuşlar okulumuzun önünden geçmektedir
Yerleşim Yeri : İL MERKEZİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 0
Kontenjan Bilgileri : -
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -
Okulun Sınav Başarı Durumu : -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : -
Sportif Etkinlikler : YÜZME, VOLEYBOL, BASKETBOL, MASA TENİSİ, FUTBOL, OKÇULUK
Bilimsel Etkinlikler : KODLAMA, ROBOTİK
Proje Çalışmaları : KODLAMANİSA, HAREZMİ EĞİTİM MODELİ, DYNED, ŞEHRİM BENİM EVİM, DEĞERLER EĞİTİMİ,E-TWİNNİNG, BESLENME DOSTU OKUL, AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMA, MANİSA´YA DEĞER KATANLAR, MANİSA SANA KANIM FEDA, KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMASIN, MANİSA HER YERDE OKUYOR, MANİSANAT, SPOR SEVGİSİ OKULDA BAŞLAR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : -